پاورپوینت درباره ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار

فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 24 اسلاید               پيرامون نمك طعام :  – يك ماده شيميايي به صورت بلورهاي سفيد مکعبي شکل با دانه هاي ريز يا پودر شور مزه بدون پ وست – از فرمول Nacl تبعيت مي كند -اين ماده شيميايي جاي خاصي در سفره روزانه ما دارد و در قرآن با نام شوري هم آمده است. در احاديث هم توصيه شده در شروع هر وعده غذائي بهتر است که اول مقدار کمي نمک بخوريم. كاربرد نمك در صنايع غذايي – نمک ، علاوه بر اين که طعم خوبي به مواد غذايي مي دهد از رشد ميکروارگانيسم هاي نامطلوب در محصول جلوگيري مي کند و بافتهاي محصول را هم محفوظ نگه مي دارد . -چربيها را در محصولاتي مثل سوسيس و کالباس پخش مي کند . – در ميوه ها و سبزي هاي کنسرو شده شرايط مناسبي را براي فعاليت ميکروارگانيسم هاي مطلوب ايجاد مي کند.         ناخالصيهاي موجود در نمك        1- ناخالصيهاي محلول و نامحلول    – سولفات كلسيم (گچ) و سولفات منيزيم كه همرنگ نمك مي ب …

نوشته شده درآذر ۱۰, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top