مقاله در مورد بررسی میزان کافئین موجود در چای

لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۱۶   بخشی از فهرست مطالب چکیده ۱   مقدمه. ۲   خواص کافئین. ۳   اثرات کافئین. ۴   فرمول مولكولي كافئين                               شكل فضائي مولكول كافئين   5   روش های آزمایشی بدست آوردن کافئین موجود در چای.. ۶   نتیجه گیری.. ۱۱ چکیده چای»، دوّمین نوشیدنی ایرانی ها پس از آب است. ایرانیان، ۴ تا ۵/۴ درصد از مصرف کل چای جهان را به خود اختصاص داده اند و این در حالی است که جمعیت ایران، حدودا یک درصد از کلّ جمعیت دنیاست. با آن که  از رسانه های جمعی، اخبار زیادی درباره منافع نوشیدن چای می شنویم؛  امّا گهگاه درهمین رسانه ها، خبرهایی مبنی بر مضرّ بودن چای هم پخش می شود. برای مثال به این دو مورد توجّه کنید:   الف- «محققان به تازگی اعلام کرده&z …

نوشته شده درآذر ۱۲, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top