مقاله در مورد آيين كار نگهداري انگور در سردخانه

لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۲۶   بخشی از فهرست مطالب آيين كار نگهداري انگور در سردخانه   مقدمه   هدف   دامنه كاربرد   اصول روش نگهداري انگور   وسايل و مواد لازم   برداشت ـ درجه‏بندي و بسته‏بندي   طرز عمل در سردخانه   جلوگيري از فعاليت قارچ‏ها   پيوست شماره ۱       بسمه‏تعالي   پيشگفتار    آيين كار نگهداري انگور در سردخانه كه به وسيله فني نگهداري ميوه و سبزي در سردخاانه تهيه و تدوين شده و در شصت و ششمين كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذايي مورخ ۶۶/۱۰/۱۳ مورد تاييد قرار گرفته , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه ۱۳۴۹ به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي‏گردد .    براي حفظ همگامي و همآهنگي با پيشرفت‏هاي ملي و جهاني در زمينه صنايع و علوم , استانداردهاي ايران در مواقع لزوم مورد تجديدنظر ق …

نوشته شده درآذر ۱۲, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top