مقاله در مورد آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۱۰   بخشی از فهرست مطالب         آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه   1 – هدف و دامنه كاربرد    هدف از تدوين اين استاندارد ارائه روش برداشت و عملياتي است كه بايد به منظور حفظ كيفيت و جلوگيري از فساد گوجه فرنگي انجام گيرد .    اين روش در مورد گوجه فرنگي هائي كه به مصرف فرآيند صنعتي مي‏رسند كاربرد ندارد .    2- آماده سازي گوجه فرنگي    2-1- برداشت : گوجه فرهنگي بايد در هواي خشك برداشت شود .    2-1-2- ميزان رسيده بودن گوجه فرنگي در هنگام برداشت بستگي به عوامل زير دارد:    – مقصد ترابري    – مدت ترابري    – شرايط ترابري    – مورد يا موارد مصرف    – مدت مورد نظر براي نگهداري    – زمان مورد نظر براي عرضه به بازار    2-1-3- رنگ گوجه فرنگي مهمترين ضابطه براي تعيين زمان برداشت مي‏باشد ( رجوع شود به جدول …

نوشته شده درآذر ۱۲, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top