دانلود گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت سازی خوشاب مشهد

هيچ مي دانيد كنسرو براي اولين بار چه زماني و چگونه به عنوان يك روش نگهداري غذا ابداع شد؟ كلمه كنسرو از واژه يوناني “نسروا” به معني محافظت كردن گرفته شده است بنابراين مي توان گفت هدف از كلمه كنسروكردن در صنايع غذايي ايجاد شرايط ي است كه بتوان تحت آن شرايط محصول  مورد نظر را براي مدت طولاني نگهداري كرد در نتيجه از نقطه نظر كلي تمامي روشهاي نگهداري مانند استفاده از حرارت سرما و مواد افزودني اشعه و … در واقع نوعي روش كنسرو سازي بحساب مي آيد اما بعلت اينكه در كشور ما از ابتدا كار صنايع قوطي كردن مواد غذايي از كلمه كنسرو استفاده شده است عبارت كنسرو سازي فقط قوطي كردن مواد غذاييي را تعريف كرده و درواقع اين اصطلاح جانشين كلمه واقعي آن يعني نينگ يا تاينينگ شده است . تاريخچه كنسرو سازي به سال ۱۷۹۰ كه دولت فرانسه با كشور هاي اروپايي در حال جنگ بود بر مي گردد در آن زمان طولاني بودن مسافت سبب شده بود تا داشتن غذايي سالم كه بتواند تا رسيدن به منطقه چنگي همان كيفيت اوليه اش را داشته باشد به مشكلي مبدل شود ناپلئون براي حل اين مشكل جايزه اي به مبلغ ۱۲۰۰۰ فرانك براي كسي كه بتواند اين مشكل را حل …

نوشته شده درآذر ۱۰, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top