دانلود گزارش کارآموزی كشتارگاه دام قوچان

كشتارگاه دام قوچان در مسير شهركهنه واقع شده كه براي كشتار گاو و گوسفند مي باشد و به شكل سنتي اين امر صورت مي گيرد. اين كشتارگاه تقريباً به مساحت ۱۵۰۰۰ مترمربع مي باشد ، كه در آن حدود ۲۰ نفر فعاليت مي كنند. ظرفيت كشتار متغير اما تقريباً روزانه ۲۵۰ رأس گوسفند و حدود ۱۴ رأس گاو اين كشتارگاه شامل : محوطه نگهداري دام سالن انتظار سالن كشتار سرويس بهداشتي (حمام و …) سردخانه (پيش سرد كن) قسمت اداري كوره لاشه سوز مي باشد تاريخچه: صنايع گوشت در مقايسه با اكثر صنايع مدرن امروزي ، ريشه در دوران قبل از تاريخ دارد. اكثر روش هاي پايه اي فرآوري گوشت با آغاز تاريخ پا به عرصه وجود گذاشته است. قديمي ترين فنون نگه داري گوشت را در نوشته هاي مورخين عهد باستان نظير هومر مي توان ديد. در آن دوران گوشت را با خشك كردن و دودي كردن نگه داري مي كرده اند و علاوه بر اين در كشورهاي مديترانه اي و اروپايي توليد سوسيس متداول بوده است. ظهور و تولد صنعت عظيم كنوني گوشت نتيجه تكامل روش هاي فرآوري و توليد سنتي گذشته بوده است. در سال ۱۹۲۴ در آمريكا فردي به نام ريچاردسون در كتاب خود كاربرد شيوه هاي علمي را در …

نوشته شده درآذر ۱۱, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top