دانلود گزارش کارآموزی كارخانه كيك و كلوچه

  مشخصات این فایل عنوان: كارخانه كيك و كلوچه فرمت فایل: word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: ۵۳ این گزارش کارآموزی درمورد كارخانه كيك و كلوچه است. خلاصه آنچه در گزارش کارورزی كارخانه كيك و كلوچه می خوانید :-۷-۲۰-۴ کپک ها و مخمرها(ماخذ۴)    کپک‌ها و مخمرها ميکرو ارگانيسم‌هايي هستند که در محيط زندگي اطراف ما به طور گسترده اي پراکنده مي باشند و مي توان در دماي ۲۵ درجه سانتي گراد بر محيط کشت عصاره مخمرـ دکستروز       ـ کلرامفينکل آگار  رشد نمايند . هر چند که انواعي از مخمر ها و کپک هاي مخصوص در صنايع غذايي مختلف نظير پنير سازي و نان پذي مورد استفاده قرار مي‌گيرند و ليکن انواعي از آنها مي توانند باعث فساد و بسياري از مواد غذايي گردند از آنجا که رشد اين ارگانيسم ها کند بوده داراي قدرت رقابتي کمي مي‌باشند لذا رشد آنها در سطح آنها در سطح آن دسته از مواد غذايي صورت مي گيرد که شرايط زيست براي باکتريها مناسب نمي باشد . اين شرايط شامل PH پايين ، رطو بت  كم و مقدار نمک و قند زياد و يا درجه حرارت پايين نگهداري يک م …

نوشته شده درآذر ۱۲, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top