دانلود پروژه مالی شیر پاستوریزه قوچان

شير به عنوان يك ماده غذايي ارزشمند نخستين و كاملترين غذاي نوزاد انسان و حيوان را تشكيل مي دهد و در تمام طول دوران رشد عنصري حياتي در جيره غذايي و الگوي تغذيه محسوب مي شود . مواد غذايي مختلفي كه مورد استفاده بشر قرار مي گيرند عمدتاً به عنوان ماده غذايي آفريده نشده اند بلكه يك قسمت از يك موجود جاندار و يا زنده بوده يا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتياجات ديگري از قبيل ازدياد نسل و تغذيه زمستاني مي باشد . مواد غذائي نباتي هر كدام قسمتي از گياه و نبات مانند ميوه ، ريشه ، ساقه و برگ مي باشند در حالي كه شير را به عنوان هديه اي از مادر به فرزند خويش به عنوان اولين ماده غذايي نوزاد بايد شناخت كه تمام مواد غذائي مورد نياز بدن را داراست . تأثيرات شيردرانسان وجامعه شير با ۳۰% كل پروتئين ۷۵ % كلسيم و ۲۰ % كالري و همچنين كمتر از ۳۰ درصد چربي مورد نياز بدن را تامين مي كند و از لحاظ اقتصادي شير و فراورده هاي آن از جمله ارزانترين منابع تامين پروتئين جامعه مي باشد. شير پاستوريزه و هموژنيزه مورد تاكيد محافل بهداشتي و پزشكي مي باشد. استفاده از شير و لبنيات پاستوريزه به لحاظ فعال بودن ميكرو ارگانيسم …

نوشته شده درآذر ۱۱, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top