دانلود مقاله نقد خانه فاطمي

  مشخصات این فایل عنوان: نقد خانه فاطمي فرمت فایل: word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: ۳۳ این مقاله درمورد نقد خانه فاطمي است. خلاصه آنچه در مقاله نقد خانه فاطمي می خوانید :انبارها۱٫    هويج‌خانه براي نگهداري برنج و روغن در قسمت جنوبي.۲٫    به جاي يخچال، مواد غذايي را در سرداب نگهداري مي‌كردند.۳٫    در حياط هم طاق‌هايي وجود داشت كه در زير آن برنج نگهداري مي‌شد و روي آن پلاس مي‌كشيدند كه از پشم گوسفند يا بز كه عادتاً به رنگ مشكي بوده و از نفوذ رطوبت و خراب شدن برنج جلوگيري مي‌كرده است.۴٫    سركه‌ها در خمره‌هاي سفالي بزرگي نگهداري مي‌شد.۵٫    جهت طبخ برنج از يك هفته قبل، مقدار برنج مصرفي هفتگي خود را خيس كرده و آن را در خمره‌هاي بزرگ سفالي كه به آنها دالاك مي‌گويند، نگهداري مي‌كردند. براي پيش‌بيني مهمان هم ۲ يا ۳ پيمانه به مصرف هفتگي خود اضافه مي‌كردند. جزئيات ساخت بنا:الف) نماها:     كنده‌كاري‌ها، تماماً با دست انجام …

نوشته شده درآذر ۱۳, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top