دانلود مقاله غني سازي مواد غذایی

چرا به غني سازي غذا نيازمنديم ؟ در سال ۱۹۹۹ سازمان بهداشت در سفر به برخي از نقاط از آفريقاي جنوبي با مردم شهر ها ، روستاها ، ساكنان اردوگاه ها و مزرعه داران به صحبت نشست . سازمان بهداشت در پي يافتن اين مقوله بود كه مردم غالبا” چه موقع و چه نوع غذاهائي مصرف مي كنند و چه مقدار پول صرف خوردن غذا در هفته مي كنند . اين اطلاعات به آنها كمك مي كرد كه تحليلي در مورد اينكه آيا در آفريقاي جنوبي غذاي سالم صرف مي شود يا خير داشته باشند . يافته هاي آنان چه بود ؟ اهم مطالب در اين يافته ها اين بود : ۱) بيشتر كودكان غذاي كافي و ريز مغذي ها را در غذاي روزانه دريافت نمي كنند . وزن پايين و كوتاهي قد آنان نسبت به سنشان تاييدي بر اين مطلب بود . ۲) اكثر خانواده ها پول كافي براي تهيه مواد غذايي نداشته و غالبا” گرسنه مي مانند . ۳) آرد ذرت ، شكر سفيد ، چاي ، شير و نان عموعا” غذاهايي است كه مردم خريده و به عنوان غذا مصرف مي كنند . دولت دريافت كه بايد جهت مساعدت به مردم آفريقاي جنوبي و به خصوص براي فرزندانشان كاري انجام دهد كه سالمتر باشند . آنها به اين نتيجه رسيدند كه بهترين راه ، غني سازي غذاهاي رو …

نوشته شده درآذر ۱۱, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top