دانلود مقاله تركيبات و ويژگي هاي عملگری خرما، شيره و ساير محصولات جانبی

سه واريته خرما از کشور عمان كه توسط خشك كن هاي خورشيدي و به صورت طبيعي خشك شده اند به همراه  شيره و ساير محصولات خرما  (كيك هاي فشرده و هسته) به منظور بررسي تركيبات فيبرهاي رژيمي، تركيبات فنولي كل و خواص آنتي اكسيداني مورد آزمايش قرار گرفتند. كربوهيدرات ها تركيب اصلي را در تمامي واريته هاي خرما، شيره و ساير محصولات تشكيل مي دهند و به همراه آن رطوبت و مقدار كمي پروتئين، چربي و خاكستر نيز وجود دارد . كيك هاي فشرده حاوي بالاترين ميزان پروتئين مي باشند و محدوده ي تغليظ آنها ازg 100 /gr 62/3 در واريته Shahal تاgr100/ gr 23/5  در واريته Mabseeli ، متغير است. در حالي كه ميزان چربي در هسته بالاترين مقدار را داشته و محدوده آن بين gr/100 / gr02/5 درواريته  Mabseeli تا gr100/ gr 9/5 در واريته sellah- um متغير است. هسته در بين خرما، شيره و محصولات ديگر خرما، حاوي بالاترين مواد فنولي( mg 4430- 3102 اسيد گاليك به ازاي هر gr 100 وزن) و خواص آنتي اكسيداني ( ۹۲۹-۵۸۰ /  mol ترو لوكس به ازاي هر گرم ) مي باشد. نتايج حاصله اشاره مي كند كه محصولات وابسته به خرما به خصوص هسته …

نوشته شده درآذر ۱۱, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top