دانلود مقاله بهداشت مواد غذایی

این مقاله برای افرادی است که تمایل دارند اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی داشته باشند . برای جلوگیری ازمسموم شدن غذاها بهداشت مواد غذایی امری حیاتی است که می تواند آماس معده وروده رارهبری کند، برای اطلاعات بیشتر روی آماس معده و روده لطفاً ورق های طراحی BUPA آماس معده و روده را ببینید. برطبق نمایندگی استانداردهای غذایی حدود۷۰۰۰۰مردم در انگلستان وwalesغذاهایشان هر ساله سمی می شود. سموم غذایی یک سری علائمی داردکه شامل اسهال ،دردهای شکمی ،بی میلی واستفراغ وهمچنین باعث جدی شدن بیماری می شود ناتوانی در اعضای بدن وحتی مرگ ودیدن لکه های گروهی در بجه ها مشاهده می شود وهمچنین باعث ضعیف شدن سیستمهای ایمنی در زنان حامله می شود. چه عواملی باعث سمی شدن غذاها می شود؟ دلایل زیادی براتی سمی شدن غذاها که micvo-ovegnisms که شامل ویروسها ،باکتریها وکپکها می شود. باکتری های مشمول برای سمی کردن غذاها درغذارشدسریعی دارند.بخصوص درگرما و شرایط بخصوص گرم و مرطوب تنها یک باکتری منفرد در یک نوع غذا شبانه دریخچال بیرون آمده و نزدیک صبح بیشتر از میلیونها عدد رشد خواهدکرد و برای بیمار کردن شما می تواند کافی ب …

نوشته شده درآذر ۱۱, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top