دانلود مقاله بررسي ويژگيهاي ميكروبي و فيزيكوشيميايي كنسانتره پروتئين ماهي ( FPC)‌ توليد شده از ماهي كپورنقره‌اي ( Hypophthalmichthys molitrix)

كنسانتره پروتئين ماهي (FPC) پودري است به رنگ شيري يا سفيد مايل به خاكستري ، با ارزش تغذيه‌اي فراوان كه در بسياري از كشورها به منظور مصارف انساني در شرايطي كاملاً  بهداشتي به طرق مختلف از انواع ماهيان خوراكي تهيه مي‌شود. درصد پروتئين اين فرآورده در مقايسه با ماهي اوليه بسيار بالاتر بوده و از لحاظ اسيدهاي آمينه ضروري نظير متيونين و ليزين و همچنين برخي مواد معدني نظير كلسيم و فسفر بسيار غني است. بنابراين افزودن مقادير كنترل شده FPC بعنوان يك مكمل پروتئيني با ارزش به غذاي روزمره انسان بويژه در رژيم غذايي افرادي كه دچار كمبود پروتئين هستند و از سوء تغذيه رنج مي‌برند نقش مؤثري در تأمين نيازهاي غذايي آنها ايفا كرده و موجبات سلامت جسمي ، فكري و نشاط مصرف كننده را فراهم مي‌سازد.  به منظور آگاهي از ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و ميكروبي FPC توليد شده از ماهي كپور نقره‌اي ،‌مطابق روش هاي توصيه شده مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران آزمايش هاي مربوطه انجام پذيرفت. براين اساس جهت آزمايش هاي ميكروبي ابتدا از FPC توليدشده ، رقت سازي انجام و سپس  شمارش كلي مي …

نوشته شده درآذر ۱۱, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top