دانلود مقاله بررسي تاثيرات سودمند مصرف فرآورده هاي لبني عملگر در رژيمهاي كاهش وزن

 اخيراً چاقي بعنوان يك خطر سلامتي مهم، هم در جوامع غربي و هم در كشورهاي در حال توسعه بروز يافته است . شير نيز بعنوان يك غذاي مغذي، در راس تحقيقات مربوط به كنترل وزن قرار گرفته است. شير بدون چربي بدليل حذف چربي بعنوان منبع اصلي انرژي از اهميت بيشتري برخوردار است از طرف ديگر تاثيرات مفيد مصرف كلسيم بر روي كاهش وزن و چربي بدن در مطالعات زيادي اثبات گرديده است كه اين امر از طريق دو مكانيزيم صورت مي گيرد: ۱- كاهش جذب اسيدهاي چرب ۲- تغييرات متابوليكي در آديپوستيها كه نتيجه اين كاهش تشكيل چربي و افزايش تجزيه چربيهاست . همچنين در مطالعاتي نشان داده شده است كه كلسيم رژيمي بر روي افزايش دفع چربي و كاهش انرژي قابل جذب موثرمي باشد نيز محصولات لبني بر روي پايين آوردن انديس گلايسيميك رژيم مفيد هستند وبه اين طريق علاوه بر تسريع در روند كاهش وزن در جلوگيري از بروز چاقي و ديابت نوع دو نيز ثاثيرات سودمندي دارند. پروتئينهاي شير (كه حاوي اسيدهاي آمينه با زنجيره طولاني هستند ) به كاهش ضخامت بافت ماهيچه اي ، احساس سيري و خاصيت ترموژنيكي ( بيشتر از كربوهيدراتها) در طول دوره كاهش وزن، تاثيرگذار هستند. با …

نوشته شده درآذر ۱۱, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top