دانلود مقاله بررسي امكان استفاده از تكنولوژي‌هاي جديد (استفاده از سيال فوق بحراني)در استخراج روغن ذرت

ذرت گياهي از خانواده گياهان علفي است اين گياه از جنس zea mays و از خانواده گرامينه است كه تاكنون ۵۰۷ گونه آن شناخته شده است.  نوع و ميزان مصرف ذرت در نقاط مختلف دنيا متفاوتست. از دانه درشت به اشكال مختلف استفاده مي‌شود كه مهمترين آن عبارتند از: مصارف تغذيه‌اي براي انسان، مصارف تغذيه‌اي به عنوان خوراك دام و طيور و مصارف صنعتي براي توليد تنقلات مانند ذرت پولك شده، برگه شده، آرد و بلغور ذرت كه براي صبحانه استفاده مي‌شود. و آسياب كردن ذرت براي توليد نشاسته، دكسترين و روغن و شكر و توليد فرآورده‌هاي تخميري، مانند اينها. نظير بسياري از دانه‌هاي خوراكي ذرت در درجه اول براي نشاسته و پروتئين موجود در آن كشت مي‌شود. و روغن درصد كمي از وزن مغز دانه را تشكيل مي‌دهد. از آنجا كه چربي‌ها و روغن‌ها موادغذايي باارزشي هستند، كه علاوه بر تأمين انرژي نقش مهمي در بقاء سلامت و ادامه حيات داشته و در گروه كالاهاي مصرفي ضروري جاي دارند، چربي و روغن‌ها منبع فشرده‌اي از انرژي غذايي بوده و ويتامين‌هاي محلول در چربي كه در تأمين سلامت نقش مهمي ر …

نوشته شده درآذر ۱۱, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top