تحقیق در مورد آشپزو آشپزي

لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۸      نه تنها بي كاري نيست بلكه كاري شيرين و جالب است . . . برخي از زنان آشپزي را يكنوع بيكاري مي دانند كه روزانه بايد دوبار به آن تن بدهند . اما دسه اي هم هستند كه ازاينكار شيرين و جالب لذت مي برندو به همين به آن توجه خصوصي دارند در تكميل لوازم و اسباب كار و همچنين در تكميل معلوماتشان كوشش مي كنندو موفق مي شوند در كمترين فرصت و با حداقل زحمت و دردسر بهترين غذا را سر سفره بياورند . . . شما اگر نظرتان را عوض كنيد و ديگر به آشپزي به چشم بيكاري نگاه نكنيد ، خواهد ديد كار سر گرم كنده و ميدان وسيعي براي استفاده از ذوق و سليقه است .                   اصطلاحاتي كه غالبا در طباخي مورد استعمال هستند در اينجا تعريف مي كنيم . تا در ضمن شرح خوراكها مكرر محتاج بتوضيح نشويم . دم كردن ـ گذاشتن آتش ملايم است در زير و روي ديگ غذا طوري كه عرق نكند. در اينصورت آتش زير ديگ بايد ملايمتر از رويش باشد براي دم كردن غذا ممكن است آنرا د …

نوشته شده درآذر ۱۱, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top