تحقیق در مورد آئين كار نگهداري سيب در سردخانه

لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۲۴   بخشی از فهرست مطالب مقدمه   آئين كار نگهداري سيب در سردخانه   هدف   دامنه كاربرد   اصول روش نگهداري سيب   برداشت   جور كردن و درجه بندي   بسته بندي   انتقال به سردخانه   طرز عمل در سردخانه   كنترل سيب‏ها در سردخانه   پيوست شماره ۳ ـ كنترل آتمسفر در سردخانه       بسمه تعالي   پيشگفتار    آئين كار نگهداري سيب در سردخانه كه نخستين بار در سال ۱۳۵۱ تهيه گرديد بر اساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تائيد كميسيون فني نگهداري ميوه و سبزي در سردخانه براي اولين بار مورد تجديد نظر قرار گرفت و در هفتاد و دومين جلسه كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذائي مورخ ۶۷/۴/۲۹ تصويب شد , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذر ماه سال ۱۳۴۹ به عنوان آئين كار رسمي ايران منتشر مي‏گردد .    &nbs …

نوشته شده درآذر ۱۲, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top