تحقیق در مورد آئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذائي

لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۲۵       آئين كار ساختمان , تأسيسات , تجهيزات فني و بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذايي   هدف و دامنه كاربرد   تعريف‏ها و اصطلاح ها   طبقه بندي انواع سردخانه‏ها   ساختمان سردخانه   تاسيسات و تجهيزات   ايمني و پيشگيري از حريق   ايمني   بهداشت و نگهداري        آئين كار ساختمان , تأسيسات , تجهيزات فني و بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذايي     1 ـ هدف و دامنه كاربرد    در اين آئين كار استاندارد و ضوابط كلي مربوط به ساختمان , تاسيسات , تجهيزات فني بهداشت و نگهداري در سردخانه‏هاي ثابت كه بمنظور نگهداري مواد غذائي و كشاورزي ساخته مي‏شوند بيان مي‏گردد .     2 ـ تعريف‏ها و اصطلاح ها    2-1- تعريف بارها    2-1-1- بار برودتي ـ باريست كه در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد مي‏شود .    2-1-2- بار ناشي از كالا ـ …

نوشته شده درآذر ۱۲, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top