تحقیق درباره بررسی آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه

لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۱۶   بخشی از فهرست مطالب آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه   مقدمه   هدف   دامنه كاربرد   تعاريف و اصطلاحات   برداشت   نگهداري   شرايط بهينه نگهداري   ساير فرايندهاي نگهداري   پيوست  ب     بسمه تعالي   پيشگفتار   استاندارد آئين كار نگهداري گلابي در سردخانه نخستين بار در سال  1353تهيه گرديده است، براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تاييد كميسيون فني مربوطه براي اولين بار مورد تجديد نظر قرار گرفت و در دويست و پانزدهمين كميته ملي استاندارد كشاورزي و غذائي مورخ  76/12/13تصويب شد اينك باستناد بند ۱ ماده  3قانون اصلاحي قوانين و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب بهمن ماه سال  1371بعنوان استاندارد رسمي ايران منتشر گرديد.   براي حفظ همگامي و هماهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني در زمينه صنايع و علوم، استانداردهاي ايران در مواقع لزوم مورد تجديد نظر بعدي م …

نوشته شده درآذر ۱۲, ۱۳۹۵ دردسته‌بندی نشده

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Back to Top